Flygbilder

Linnéaskolan lite grann från ovan

Ljungskile vy

Ljungskile vy 2
Tivolifysik
I fredags deltog Linnéaskolan för första gången på "tivolifysik" på Liseberg. Det var elevrådet som representerade skolan. En mycket roligt och kul aktivitet som initierats av Lunds universitet. Eleverna fick experimentera på olika attraktioner ur ett fysikaliskt perspektiv under eftermiddagen. Att vi alla därefter fick ett åkband och kunde vara kvar på Liseberg gjorde inte aktiviteten sämre!.

Årsstämma och bolagsstämma
Den 24 September kl. 19.00 håller Linnéaskolans föräldraförening årsstämma samt Linnéaskolan AB och Linnéaskolan Fastighets AB bolagstämma.
Välkomna!