Flygbilder

Linnéaskolan lite grann från ovan

Ljungskile vy

Ljungskile vy 2
Skolstart 2014/2015
Nu pågår vår uppladdning inför läsåret 2014/2015. Vi har alla laddad våra batterier med mer energi än vanligt tack vare den helt fantastiska sommar som vi fått uppleva. Oavsett var man befunnit sig i vårt avlånga land så har det solen och värmen varit närvarande.

Vi ser med stor inspiration fram emot den 20 augusti när vi får fylla skolan med elever. Vi hälsar alla våra elever välkomna och extra mycket till våra nya i årskurs 7.

Välkomna!

SKOLSTART
Läsåret 2014/2015 börjar onsdagen den 20 Augusti

Årskurs 7 börjar kl 09.00 och slutar kl. 12.00

Årskurs 8 & 9 börjar kl. 12.00 och slutar kl. 14.00

Skoltiderna för torsdag och fredag är 08.30-c:a 14.00 för alla klasser.