Gymnasiet
 
Logga in på

Sporthall

Se bokade tider

LINNÉASKOLANS SPORTHALL

Vår sporthall erbjuder möjlighet till en stor variation av aktiviteter som innebandy, basket, badminton, klättervägg mm. Den har en storlek på c:a 800 kvm vilket motsvarar en handbollsplan.  T.ex. finns det fem stycken badmintonplaner.

Linnéaskolan erbjuder föreningar och privatpersoner att hyra hallen på kvällstid. Skolan har ett nära samarbete med Ljungskile folkhögskola där bl.a. Friskis & Svettis genomför ett antal kurser varje år. I terminshyran ingår att när dessa kurser genomförs avbokas ordinarie hyresgäster såväl dag- som kvällstid. Detta meddelas via hemsida och mail.
Lediga tider kan ni se under knappen ”Bokade tider”.

Terminspris - Höst:  2.300:-
Terminspris - Vår: 3.500:-
Pris - Enstaka timmar: 250:-/timme

Tillkommer 200:- i deposition för nyckelbricka

HYLLAN mm

Det finns även möjlighet att hyra ”hyllan”. Det är en lokal på 120 kvm på andra våningen för kurser, dans, möten m.m. Vi erbjuder även möjlighet att hyra duschar och bastu.

Vid intresse eller frågor: kontakta Anders Hedman på 0730-472858 alt. sporthall@linneaskolan.se

Tivolifysik
I fredags deltog Linnéaskolan för första gången på "tivolifysik" på Liseberg. Det var elevrådet som representerade skolan. En mycket roligt och kul aktivitet som initierats av Lunds universitet. Eleverna fick experimentera på olika attraktioner ur ett fysikaliskt perspektiv under eftermiddagen. Att vi alla därefter fick ett åkband och kunde vara kvar på Liseberg gjorde inte aktiviteten sämre!.

Anders Hedman
VD
Linnéaskolan AB

Årsstämma och bolagsstämma
Den 24 September kl. 19.00 håller Linnéaskolans föräldraförening årsstämma samt Linnéaskolan AB och Linnéaskolan Fastighets AB bolagstämma.
Välkomna!
**********************************
Läger på Sparreviken
11-12 September: Klass 7A
18-19 September: Klass 7B

17 September: Skolfotografering

**********************************
LÄROPLANER
Lgr11 - Skolan är till för ditt barn
I och med starten av höstterminen 2011 trädde de nya läroplanerna och den nya skollagen i kraft. I samband med införandet av detta har Skolverket tagit fram en broschyr som riktar sig till dig som har barn i grundskolan. I den kan du läsa om skollagen, läroplanerna och den nya betygsskalan. Årskurs 9 är undantaget de nya läroplanerna detta läsår och får avsluta sin grundskola enligt Lpo94. För dig med barn i årskurs 7 och 8 finns denna broschyr tillgänglig under fliken "LADDA NER".