Sporthall

Se bokade tider

LINNÉASKOLANS SPORTHALL

Vår sporthall erbjuder möjlighet till en stor variation av aktiviteter som innebandy, basket, badminton, klättervägg mm. Den har en storlek på c:a 800 kvm vilket motsvarar en handbollsplan.  T.ex. finns det fem stycken badmintonplaner.

Linnéaskolan erbjuder föreningar och privatpersoner att hyra hallen på kvällstid. Skolan har ett nära samarbete med Ljungskile folkhögskola där bl.a. Friskis & Svettis genomför ett antal kurser varje år. I terminshyran ingår att när dessa kurser genomförs avbokas ordinarie hyresgäster såväl dag- som kvällstid. Detta meddelas via hemsida och mail.
Lediga tider kan ni se under knappen ”Bokade tider”.

Terminspris - Höst:  2.300:-
Terminspris - Vår: 3.500:-
Pris - Enstaka timmar: 250:-/timme

Tillkommer 200:- i deposition för nyckelbricka

HYLLAN mm

Det finns även möjlighet att hyra ”hyllan”. Det är en lokal på 120 kvm på andra våningen för kurser, dans, möten m.m. Vi erbjuder även möjlighet att hyra duschar och bastu.

Vid intresse eller frågor: kontakta Anders Hedman på 0730-472858 alt. sporthall@linneaskolan.se

Ett läsår till ända, nu laddar vi om!
Ytterligare ett läsår på Linnéaskolan är genomfört och vilka fantastiska elever vi har. De har gett oss glädje och inspiration vilket i sin tur skapar engagemang i personalen för att ge alla en bra utbildning. Alla i personalen har på ett ansvarsfullt sätt engagerat sig att göra detta möjligt. Våra resultat är mycket bra vilket stärker min uppfattning att eleverna fått en bra utbildning.

Nu är det sommar och både elever och lärare har sommarlov. Jag önskar er alla ett underbart skönt och avkopplande sommarlov. Det är ni värda!

För alla elever som nu lämnar oss önskar jag er lycka till på gymnasiet och för övriga önskar jag välkommen tillbaka i höst.

VD/Rektor

SOMMARLOV!
Nu är det sommarlov!

Läsåret 2014/2015 börjar på onsdag den 20 Augusti

******************************************************
Nedan finns en länk till Linnéaskolans skolblogg för fördjupningsgruppen

Läs elevernas artiklar från fördjupningen Skoltidningsblogg!